Thundermother – Kibővítve újra kiadják a tavaly megjelent Heat Wave albumot

Rockvilág.hu online rockmagazin

A dögös csajokbó álló Thundermother 2009-ben alakult, és megállíthatatlanul törtetnek előre. AC/DC hatású zenéjükkel már meghódították hazájukat. A csajokat eredetileg a Warner Music fedezte fel Svédországban, de a 2014-es bemutatkozó album, a Rock’n’Roll Disaster csak nagyon szerény terjesztéssel jött ki 2014-ben. Ennek ellenére a Despotz Records leszerződtette a dögös rock’n’rollt játszó Thundermother zenekart, 2015-ben pedig megjelent második lemezük, a Road Fever.  Harmadik nagylemezük szimplán Thundermother címmel jött ki 2018. február 23-án.

2020. július 31-én Heat Wave címmel megjelent lemezükkel Európát igyekeztek bevenni, amit már végigturnéztak olyan nevek társaságában, mint az In Flames, Opeth vagy a Motörhead. Tavalyi lemezük május 21-én az AFM gondozásában újra kiadásra kerül, az album deluxe edition változatára három új dal, három élő felvétel, akusztikus dalok és a lemez japán kiadásának bónuszdala is felkerül majd. A svéd amazonok a három teljesen új dal közül a The Road Is Ourst korábban már bemutatták, most azonban egy újabb klipet készítettek hozzá, melyben ezúttal  backstage- és koncertfelvételek láthatóak.

Thundermother – Heat Wave (Deluxe Edition)
(Május 21 – AFM)

CD1:
01. Loud And Alive
02. Dog From Hell
03. Back In ‘76
04. Into The Mud
05. Heat Wave
06. Sleep
07. Driving In Style
08. Free Ourselves
09. Mexico
10. Purple Sky
11. Ghosts
12. Somebody Love Me
13. Bad Habits

CD2:
01. The Road Is Ours
02. Show Me What You Got
03 .You Can´t Handle Me
04. Driving In Style (akusztikus változat)
05. Dog From Hell (akusztikus változat)
06. Sleep Feat. Jesper Binzer (akusztikus változat)
07. Give Me Some Lights (koncertfelvétel)
08. Thunderous (koncertfelvétel)
09. Hellevator (koncertfelvétel)
10. Rock’n’Roll Heaven (feat. Dregen & Pontus Snibb)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.