Act Of Denial – Slave – új dal

Fémforgács

Slave címmel mutatta be negyedik dalát az idén debütált all-star melo-death projekt az Act Of Denial. A bandát olyan jól ismert zenészek alkotják, mint Voi Cox (Koziak, Victim) gitáros / dalszerző és Luger (Benighted, Koziak) gitáros / dalszövegíró, Björn “Speed” Strid (Soilwork, The Night Flight Orchestra) énekes, Steve Di Giorgio (Death, Testament) basszusgitáros, Krimh (Septicflesh) dobos és John Lönnmyr (The Night Flight Orchestra) billentyűs.

Ez a projekt mindannak a folytatása, amit egész életünk során műveltünk. Most, “öregkorunkra” sikerült valami igazán komoly dolgot összehoznunk. Ha zenéről van szó, részünkről csak olyan album jöhet szóba, amin az általunk legjobbnak vélt zenészek, vagy kölyökkorunk óta tisztelt muzsikosok játszanak. Persze nem arról van szó, hogy mi most itt valami nagyon különlegeset vinnénk véghez, de ez a projekt nagyon sokat jelent nekünk. Alapvetően egyébként önmagunknak, a közeli barátainknak és a világ össze metal-rajongójának zenélünk, akik – remélhetőleg – kedvelni fogják, amit művelünk. Tulajdonképpen, ha nem lenne COVID-járvány, ez a projekt létre sem jött volna, mivel ezek a srácok normális helyzetben rendszeresen turnéznak és stúdióznak saját bandáikkal. Mi ketten pedig szinte egész életünkben együtt zenéltünk, és annak ellenére, hogy nem mondanánk, hogy az eddigi bandáink nem lennének jók – és ezt egyébként is a rajongók döntik el -, itt egy teljesen más történetről, új szintről van szó.” – írták korábbi közleményükben.

A projekt Negative című debütáló albuma 2021 nyarára, őszére várható, olyan vendégekkel, mint Mattias Ia Eklundh svéd énekes-gitáros (Freak Kitchen, Jonas Hellborg Trio, Art Metal), Peter Wichers (Soilwork), valamint Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses, Sons Of Apollo, Asia). 

Act Of Denial – Negative

(Act Of Denial)

1. Puzzle Heart
2. Controlled
3. Down That Line
4. Negative
5. Reflection Wall
6. In The Depths Of Destruction
7. Lost Circle
8. Your Dark Desires
9. Slave
10. Clutching At Rails Of Light

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.