Bodom After Midnight – hallgasd meg Alexi Laiho egyik utolsó szerzeményét

Április 23-án a Napalm Records kiadásában lát napvilágot a finn Bodom After Midnight bemutatkozó EP-je, ami egyben Alexi Laiho utolsó szerzeményeit tartalmazza. A kiadvány 3 tételt tartalmaz, ami a Children of Bodom “korai” korszakához kalauzolja vissza a hallgatót és megnézhető róla a Paint the Sky with Blood címadó dalhoz készült klip.

Nagy várakozással vártuk mindannyian, hogy megjelenjen ez a kiadvány, így örülünk, hogy ez megvalósul és beteljesül Alexi akarata. Valamint, nagyon hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk utolsó alkotásának és nagyon büszkék vagyunk, hogy úgy engedhetjük szabadjára, ahogy azt ő is szerette volna.” – nyilatkozták a zenekar további tagjai (Daniel Freyberg gitáros, Mitja Toivonen basszusgitáros és Waltteri Väyrynen dobos). Az EP-n továbbá szerepel még Lauri Salomaa, aki a billentyűs hangszereket kezelte.

Bodom After Midnight – Paint the Sky with Blood (EP)
(Napalm Records)

1. Paint the Sky with Blood
2. Payback’s a Bitch
3. Where Dead Angels Lie (Dissection feldolgozás)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.