Monster Magnet – Mr. Destroyer – Lemezelőzetes

Májusban érkezik a Monster Magnet új lemeze Better Dystopia címmel. A Dave Wyndorf vezette legendás banda új lemezén a ’60-as, ’70-es évek pszichedelikus zenéinek állítanak emlékét. A 12 dalos lemez valójában egy feldolgozáslemez, amin olyan személyes kedvenceik, mint a Table Scraps, Dust, The Scientist, J. D. Blackfoot, Jerusalem, Hawkind, vagy a Poo-Bah egy-egy dalát dolgozták át.

Azok a nagyszerű bandák, amelyeknek a dalait ezúttal felvettük, marginálisak, alulértékeltek, szerintünk azonban mind óriásiak. Ennél több ok nem is volt szükséges a lemez elkészítéséhez. Ráadásul az A Better Dystopia egy olyan dalgyűjtemény lett, amely (tudatosan vagy nem) tükröz egy paranoiás korszakot, és ma is egy ilyenben élünk.” – mondja Wyndorf.

A lemezről elsőként Mr. Destroyer daluk szöveges videóját nézhetitek meg, ami eredetileg a máig aktív ős psy-rocker Poo-Bah 1972-es dala.

Monster Magnet – Better Dystopia

(Napalm Records)

1. The Diamond Mine
2. Born To Go
3. Epitaph For A Head
4. Solid Gold Hell
5. Be Forewarned
6. Mr. Destroyer
7. When The Wolf Sits
8. Death
9. Situation
10. It’s Trash
11. Motorcycle (Straight To Hell)
12. Learning To Die
13. Welcome To The Void

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.