Így repülnek a cápák – Új kislemez jött a Protest the Hero énekesétől

Új kislemezt adott ki Rody Walker, a Protest the Hero énekese. A Sharks Fly című EP három számának mindegyikét Walker maga vette fel, az összes hangszert is ő szólaltatta meg. A mixért Derya “Dez” Nagle (ex-The Safety Fire, Good Tiger) volt a felelős.

Az énekes 2015-ös első szólóanyagához képest, ami még folkosabb, countrysabb beütésű volt, a Sharks Fly inkább poppunkosabb vizekre evez, ami Rody összetéveszthetetlen orgánumával ismét egy érdekes párosítás, de legalább a komolytalanság ezúttal is fontos aspektus.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.