Genghis Tron – Ritual Circle – új dalelőzetes

13 év után új albummal tér vissza az elektronikus alapú, extrém alter-metalos amerikai formáció, a Genghis Tron. Lemezük március 26-án, Dream Weapon címmel jelenik meg a Relapse Records gondozásában, aminek második előzeteseként Ritual Circle dalukat hallgathatjátok meg.

Új lemezük kapcsán Hamilton Jordan gitáros korábban arról beszélt, hogy a zenekar ott folytatja, ahol 2008-as Board Up the House albumán abbahagyta:

Bár kissé másként hangzik, mint a korábbi albumaink, nem hiszem, hogy a Dream Weapon-t másképp  közelítettük volna meg, mint az eddigieket. Michael és én éveken keresztül írtuk a demókat, ötleteink mintegy 80% -át felhasználtuk az új albumnál. Ha volt egy durva dalötletünk, amely mindkettőnknek tetszik, több tucatnyi vázlatot írtunk rá, mielőtt végső változatát elkészítettük volna. Már a kezdetektől fogva erősen érzékeltük, milyen hangulatot akarunk létrehozni. Valamit, ami összetettebb, meditatívabb és hipnotikusabb.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!