A Grizzly felébredt téli álmából – Új klip a sludge/stoner-bandától

Nuskull Magazin

Új videoklippel jelentkezett a budapesti sludge/stoner Grizzly zenekar. A klip a 2019-ben megjelent Ursus Arctos nagylemez The Statement című dalához készült, melynek dalszövegét az H.P. Lovecraft Randolph Carter vallomása (The Statement of Randolph Carter) című novellája ihlette. A kisfilmet a Pur E Production forgatta.

A srácokat április 29-én egy online koncerten nézheted meg, amelyet a Pinewood Studióból streamelnek az Open Music Channel Twitch-csatornáján. Részletek itt.

//www.youtube.com/watch?v=iz9UFrGKw6w

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.