BYRON – bizarr örökség

Fémforgács

A klasszikus, melodikus heavy doom metalt játszó finn BYRON zenekar március 26-án adja ki új albumát The Omega Evangelion címmel, a The Goatmancer Records gondozásában. Nyolc dalos lemezűk újabb előzeteseként Corn Drought And The Lord dalukat lehet meghallgatni.

A Corn, Drought And The Lord című dal a hamarosan megjelenő The Omega Evangelion lemezünk második előzetese. Ez egy okkult rock dal, amely Stephen King zseniális novellája A kukorica gyermekei alapján készült. Mindig is szerettem volna valami zeneit csinálni, hogy tisztelegjek King munkássága előtt, így ez egy kézenfekvő lépés volt. A dal eredetileg a Church of Void munkacímet viselte, és a név mögött rejlő bizarr örökség alapján alakult ki belőle ez a végső lírai koncepció.” – mondta Byron V.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.