Årabrot – Az újjáépítéshez mindent meg kell semmisíteni

Fémforgács

A norvég Grammy díjas expresszionista noise rockot, hard rockot, art rockot játszó Årabrot a napokban adta ki The World Must Be Destroyed című új EP-jét. Az idén 20 éve működőd zenei formáció mindig is híres volt szélsőséges zenei világáról és nézeteiről, amik mostani Ep-jükről sem hiányozhatnak. A projekt mozgatórugója Kjetil Nernes dalszerző, gitáros, énekes így beszélt új anyaga kapcsán:

A forradalom hamarosan eljön. Mindez elpusztul. A világot el kell pusztítani. Ámen. Évek óta várom, hogy Antonin Artaud őrült szavai utolérjék a világot, és KÖSZÖNET ISTENNEK a vírusért – itt van végre. Az Årabrot 20 évnyi tevékenysége során megtanultam egy fontos dolgot: Az újjáépítéshez mindent meg kell semmisíteni.

Lemezének dalai olyan zenészek segítségével késztek el, mint Dana Schechter (Insect Ark / Swans), Andrew Liles (Current 93 / Nurse With Wound) és Kristoffer Lo (Highasakite / Motorpsycho).

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.