The Cult Of Destiny – Coming From The North – új videó

Fémforgács

Coming From The North címmel mutatta be új szöveges videóját a klasszikus old-school heavy metalban utazó norvég The Cult Of Destiny zenekar. A The Carburetors és a Chrome Division tagjai alkotta csapat tavaly novemberben jelentette meg 12 dalos debütáló lemezét saját kiadásban.

Lemezükre bónuszként felkerült a KISS legendás nótájának az I Was Made For Lovin’ You feldolgozása. A hozzá készült videót itt láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.