Klippremier: Anneke van Giersbergen – Hurricane

Fémcsajok

Február 26-án vehetik kezükbe Anneke van Giersbergen rajongói az énekesnő új szólóalbumát, amely a The Darkest Skies Are The Brightest címet kapta.

A The Gathering egykori frontasszonya elárulta: a korongon rögzített szerzemények rendkívül személyesek, ugyanis 2018 folyamán az akkor 15 éve tartó házassága válságba került, és azonnal tudta: dalokat kell írnia az életéről.

Elsőként a My Promise című nótát mutatta meg klipes formában a holland énekesnő, néhány napja pedig megírtuk, miszerint újabb számmal jelentkezik - íme, a Hurricane!

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.