Ahogy Ti zenéltek… – Nagy Ferót ünnepli a zenei szakma krémje 75. születésnapja alkalmából!

Fémforgács

Feró 75 – “Ahogy Ti zenéltek…” címmel feldolgozáslemez jelent meg a 75 éves Nagy Feró tiszteletére. A 32 dalt tartalmazó tribute albumon a magyar könnyű és nem annyira könnyűzenei élet több tucat prominens előadója tiszteleg Feró szerzői és előadói munkássága előtt.

A közreműködő előadók:

Action, Ákos, Alvin és a Mókusok, Anna and the Barbies, Bagossy Brothers Company, Beatrice2020 (a Beatrice jelenlegi zenészei), Bródy János, Depresszió, I’m Dorothy, Fáraó, Fatal Error, Fonó Zenekar,  Hungarica, Ismerős Arcok, Junkies, Kalapács zenekar & Rudán Joe, Keresztes Ildikó & Varga Miklós, Kowalsky meg a Vega, Magna Cum Laude,  Medix & Kamilla Nguyen, Mobilmánia, Moby Dick, Omen, Ørdøg, Phoenix Rt., Republic, Ricse OldStars (korábbi Beatrice tagok) & Juhász Marci, Road, Rómeó Vérzik, Sugarloaf, Tankcsapda, Zorall.

Feró 75 – “Ahogy Ti zenéltek…” a megújult H-Music első kiadványa, ami egyúttal igazi családi projekt is, hiszen a különleges dupla válogatás motorja az énekes fia, egyben a zenekar dobosa Nagy Hunor Attila, a klasszikus Beatrice kiadványok stílusában készült grafika, borító pedig felesége, Nagy-Kovács Dorina munkája.
 
A dupla CD hétvégétől országszerte kapható a kiemelt MOL kutakon.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.