Wytch Hazel – Auld Lang Syne – új dal

Fémforgács

Tavaly október végén jelent meg a brit himnikus heavy metalos Wytch Hazel harmadik nagylemeze a III: Pentecost címmel. Nemrég pedig egy új dalt mutattak be. Auld Lang Syne daluk Robert Burns (1759-1796) skót költő, dalszerző legendás szerzeményének adaptációja, amelyet egyébként egy hagyományos népdal dallamára írtak. 

Egy  igazán kihívásokkal teli év van mindenki mögött. Mi ezzel a dallal kívánjuk temetni a 2020-as évet, figyelembe véve a világjárványt és a bizonytalanságot, amelyet mindannyian érzünk, amikor 2021-re gondolunk.”

A dalt bandcamp oldalukra töltötték fel, ahonnan egy jelképes összegért megvásárolható,  a dal összes bevételét a West End Impact jótékonysági szervezet kapja.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.