Kultika – Lemez és videópremier

Fémforgács

Capricorn Wolves címmel a mai nap során a Loud Rage Music kiadásában jelent meg a román post metalos  Kultika zenekar régóta várt második lemeze, amiről A Fixed Reality for Prometheus’ Identity daluk egy vadonatúj szöveges videót is kapott.

A csapat a ’70-es évek progresszív és pszichedelikus infúziójához, valamint a klasszikus metal gyökereihez a modern post, sludge és black metal hatásait adta. Ezen nem mindennapi zenei kísérletük eredményeként egy meglehetősen egyedi, hermetikus keveréket kaptak. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.