Petricor – megjelent a zenekar első kislemeze

Haverock Közösség

A Petricor zenekar egy melodikus modern metal banda Budapestről, akik 2019-ben alakultak. A banda története 2013-ban kezdődött, amikor a jelenlegi zenekar 3 tagja elkezdett együtt zenélni. Telt az idő, a zenekar barátokra lelt különböző zenei területekről, klasszikustól a popon keresztül a metalig. Annak ellenére, hogy különböző helyekről jöttek különböző ötletekkel, egy dolog mindig közös volt bennük: a zene intenzív szeretete.

A zenekar 2020-ban bejutott a Wacken Metal Battle döntőjébe, az Analog Tehetségkutató elődöntőjébe és megnyerték a Rockbook Rockmagazin III. Online Tehetségkutatóját – ezek nagyon szép eredmények, innen is hatalmas gratuláció nekik!

Eközben megjelent az első kislemezük is, Disappear In Time címmel. Az egyediség az energikus női ének, a cselló, a zongora és az erőteljes gitártémák tökéletes harmóniájában rejlik.  Az EP 3 számot tartalmaz:

1.  First Wave
2. Show Me the Way
3. Disappear in Time

A kislemezt itt tudjátok meghallgatni:

A zenekart az alábbi linken eléritek:
Facebook: https://www.facebook.com/music.petricor/?ref=page_internal
Instagram: https://instagram.com/petricor_band
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5g359bAKXQBxRZr1zMNSfH?si=clZcuGA4RwWZ2LmsbGZSBg

A mi linkjeink, ha szeretnétek további híreket olvasni:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.