Lion’s Share – Itt a Killed By Death feldolgozása a december 28-án már öt éve elhunyt Lemmy Kilmister emlékére

Rockvilág.hu online rockmagazin

Még 2017 nyarán számoltunk be arról, hogy hosszú kihagyás után visszatért közénk a svéd Lion’s Share zenekar, akik a kilencvenes évek közepétől az ezredfordulót követő évekig néhány igazán jó lemezzel lepték meg a melodikus power/heavy metal kedvelőit. Az Astral Doors éléről ismert Nils Patrik Johansson énekes és Lars Chriss gitáros a 2009-es Dark Hours album után 2017-ben új dallal jelentkezett. A duó a napokban a Killed By Death feldolgozását tette közzé a Motörhead ikonjának tiszteletére.

Mikkey Dee, a Motörhead utolsó felállásának dobosa – jelenleg a Scorpions ütőse – konferálja fel a Lion’s Share friss Motörhead-feldolgozását. A Killed By Death átértelmezését a december 28-án már öt éve elhunyt Lemmy Kilmister emlékére rögzítette Nils Patrik Johansson énekes és Lars Chriss gitáros, és most meghallgatható.

A Lion’s Share. 1999-ben együtt turnézhatott a Motörhead, a DIO és a Manowar Monsters Of The Millennium, turnéján, így rengeteg emlékük van az öt éve elhunyt rocklegendáról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.