Foo Fighters – Dalpremier – No Son Of Mine

Rockvilág.hu online rockmagazin

Medicine At Midnight címmel február 5-én jelenik meg a Dave Grohl vezette Foo Fighters új albuma, a 2017-es Concrete And Gold lemez folytatása. A banda tizedik nagylemezének a producere maga a zenekar volt, Greg Kurstin mellett. A hangmérnöki feladatokat Darrell Thorp, a keverést pedig Mark “Spike” Stent végezte. A mindössze 37 perces anyagról az első dal, a Shame Shame volt, most pedig megérkezett a No Son Of Mine is.

„Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt fejeztük be az új albumunk, a Medicine At Midnight felvételét, és azt terveztük, hogy a banda 25. évfordulója alkalmából masszív világkörüli turnéra indulunk, szóval, tudjátok, vártunk, vártunk, és vártunk…”

– fogalmaz Facebook-bejegyzésében a Foo Fighters. Nyilván nem kell ecsetelni, hogy a rockbanda a világjárvány miatt aztán nem tudott turnézni, tovább viszont nem várnak az album megjelentetésével.

Foo Fighters – Medicine At Midnight
(Február 05 – RCA/Roswell)

01. Making A Fire
02. Shame Shame
03. Cloudspotter
04. Waiting On A War
05. Medicine At Midnight
06. No Son Of Mine
07. Holding Poison
08. Chasing Birds
09. Love Dies Young

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.