The Sullen – Hallgasd meg Wardruna feldolgozásukat

Fémforgács

A görög melodic black metalos The Sullen a napokban mutatta be Wardruna feldolgozását, amiről a projekt vezető Petros a így beszélt:

Ez egy tisztelgés az egyik kedvenc művészem előtt. A Wardruna zenéje inspiráló, és valahányszor hallgatom a zenéjüket, mindig egyedi módon érinti meg a szívemet. Nagyon köszönöm Giota Rekkának, hogy segített a női énekrészekben!

A formációt a korábbi Final Words of Sorrow zenekarának hamvaiból hívta életre Petros “Elathan” Petalas Athénban, 2018 őszén . Zenéjében a gótikus / black metal ötvözi, dallamos doom elemekkel. Májusban megjelent első EP-jük, a Rituals of Death az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.