Mesteri dallal vezeti fel közelgő lemezét a Hænesy

Régen hallottunk már az atmoszferikus black metalt játszó Hænesy zenekarról, épp itt volt az ideje egy új dalnak. A tavaly januári splitlemezt követően új anyagon dolgozik a fővárosi trió, mely most egy kis ízelítőt ad, a február 28-án megjelenő nagylemezéről. A Garabontzia című album a patinás német kiadónál, a Purity Through Fire-nél fog megjelenni, a srácok pedig az alábbiakat fűzték a most bemutatott Aspgyxia című dalhoz:

Kész vagyunk megtörni a két éves némaságunkat egy friss dallal, mely a teljesen kész, új nagylemezünkön lesz! Régóta vártunk rá, hogy végre egy komolyabb betekintést adhassunk a közelgő albumunk egészébe. Az Asphyxia lesz a lemez záró-, és egyben leghosszabb tétele. A hangzásunk éteribb és szellősebb lett, miközben próbáltunk minél jobban analóg hangzást csinálni. A felvételeket ismét mi készítettük, és első alkalommal használtunk élő dobokat. Az elképzeléseinknek maximálisan megfelelő borítót a nagyszerű Rodrido Almanegra készítette. Külön köszönet Farkas Attila Mártonnak, aki a Létrontás című dalban mond el egy Hamvas Béla-idézetet.

Nagyon biztató előjelek, főleg, hogy végre valaki a páratlan Hamvas Béla műveihez nyúlt, pláne FAM tolmácsolásában. Az album fizikai és digitális formában is beszerezhető lesz a hivatalos megjelenést követően.

//www.youtube.com/watch?v=KuPoVosf2dY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.