Black Soul Horde – Stone Giants – új videó

Fémforgács

Az epikus heavy doom metalban utazó görög Black Soul Horde trió Stone Giants címmel mutatta be új videóját, mely novemberben megjelent Land Of Demise lemezük egyik dalára készült el.

A Stone Giants az első dal, ami az utóbbi időkben született. Témákat keresve a Meteorák fenséges területére utaztunk, hogy gyönyörű környezettől inspirációkkal és erővel töltsük fel magunkat! A Meteora hatalmas szikláit nézve felmerült bennünk az a gondolat, hogy ezek lehetnek akár hatalmas kőóriások holt testei. Mint mindig, most is az eposzok témáit alkalmaztuk a dal megszületéséhez.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.