Paul Stanley’s Soul Station – A KISS frontembere lemezt készít soulos-r’n’b-s projektjével

Paul Stanley egyértelműen mindig is a KISS frontembere volt és marad is, de az évek során néha bele-belekapott saját dolgokba is. 2015-ben például egy Soul Station nevű, soulos-r’n’b-s projekttel koncertezett. A KISS frontembere olyan tizenöt főből álló muzsikusokkal hozta létre a Soul Stationt, akik korábban többek között Smokey Robinson, Stevie Wonder, Whitney Houston, Christina Aguilera vagy John Mayer háttérzenekaraiban muzsikáltak, az irányvonal pedig eltér a KISS-étől, soulosabb, poposabb, r’n’b-sebb a zene.

Most úgy tűnik, hogy a Paul Stanley’s Soul Station megérett egy nagylemezre is. A lemez megjelenését a tervek szerint több kislemez is megelőzi, amelyekhez a videókat már leforgatták, de ezek pontos bemutatásáról egyelőre nincs információnk. Az Ooo Baby Baby hivatalos karanténvideója már fent van a világhálón, a lenti felvétel pedig az első Paul Stanley’s Soul Station-koncerten készült, ez is egy 1965-ös Smokey Robinson-dal feldolgozása.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.