Sweet Oblivion – Ezúttal is Geoff Tate énekessel dolgozik az olasz banda

Rockvilág.hu online rockmagazin

Sweet Oblivion a neve annak a projektnek, amelyet a Frontiers kiadó még 2019-ben szervezett az ex-Queensryche, ma Operation: Mindcrime énekes, Geoff Tate köré. A Sweet Oblivion zenei vezére a prog-metalista DGM zenekar producere / dalszerzője / gitárosa, Simone Mularoni, debütáló nagylemezük pedig 2019. június 14-én jelent meg.

A folytatás, melynek producere Aldo Lonobile (Secret Sphere, Archon Angel, Timo Tolkki’s Avalon) lesz már úton van, és természetesen ezúttal is a Frontiers Musicnál jelenik meg.

A friss híreket a Frontiers Music főnöke, Serafino Perugino osztotta meg: “A fantasztikus Geoff Tate visszatér egy új Sweet Oblivion album erejéig! Ezúttal úgy döntöttünk, hogy a produkciós munkálatokat Aldo Lonobile (Secret Sphere, Archon Angel, Timo Tolkki’s Avalon) kezébe adjuk, aki garantálja, hogy meglepetést fog okozni mindenkinek, egyben pedig megőrzi és továbbfejleszti a debüt-album védjegyeit!“.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.