Molnár Róbert Band – Látlak téged – klippremier

Fémforgács

Látlak téged címmel egy vadonatúj dallal és videoklippel jelentkezett a Molnár Róbert Band. Az egykori Árnyak és October énekes a bandájában a szintén az Árnyakból ismerhető Papp István gitáros-zeneszerzővel közösen folytatta a zenélést. Legutóbbi kislemezük a Valami álom októberben jelent meg. A zenekar ez évben még egy single albumal is jelentkezik, rajta egy kiadatlan Árnyak és egy szintén kiadatlan October dallal.

Igen, aki menni akar, azt el kell engedni, senki sem lehet a tulajdonunk, egy pillanatra sem. És elképesztően felemelő, ha valaki éppen azért lép ki egy kapcsolatból, rendszerből, hogy elvonuljon, rendbe tegye magát, rendezze sorait- hogy aztán kiteljesedve, új emberként, tisztán térhessen vissza. Nehéz ezt meglépni, elengedni sem könnyű a másikat. Utána viszont csoda időszak következik: az elvonulónak a fejlődés, megtisztulás öröme, az egyedül hagyottnak pedig a büszkeség és a várakozás boldogsága. Ez a dal erről a visszavárásról szól. Talán nem is véletlen, hogy a dal Karácsony előtt, pont a várakozás, vágyakozás idején született.” – mondta a dalról Molnár Róbert.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.