Rotor – Lehetek rossz – lemezelőzetes videó

Fémforgács

Lehetek rossz címmel egy vadonatúj dallal és videoklippel jelentkezett a miskolci Rotor. Az 1986-ban alakult heavy metal banda legutóbbi albuma a Most vagy soha 2019 elején jelent meg.

A készülő új albumunkról egy friss dal. Mindenki készítse be a pattogatott kukoricát meg a kólát, vagy ki mit szeret és majd jól nézze meg! Nem fogja megbánni!” – mondta a frontember Szentesi János.


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.