Red Swamp – Nézd meg karatén koncertvideójukat

A koronavírusra tekintettel közönség nélküli koncertet rögzített a budapesti szmóker-metálos Red Swamp zenekar az esztergomi Sportalsó klubban, ahol 4 közönségkedvenc dalt vettek fel 2020. október elején. A zenekar énekese, Kovács Gergely minderről így beszélt:

A banda a lemondott tavaszi turné után ősz elején tudott játszani pár bulit, amik nagyon jól sikerültek és nagyon hiányoztak már, de az őszi turnénk további állomásai szintén a járvány áldozatául estek. Ez a pályázati felhívás jó alkalom volt arra, hogy készítsünk egy koncertfilmet azoknak, akiknek hiányoznak a közös együtt ugrálós, izzadós, éneklős-kiabálós megőrülések. 

A közönségünk energiái nélkül nyilván nem volt ugyanolyan a hangulat, ami zavarba ejtő volt sokszor, de megpróbáltuk magunkból kihozni a maximumot. Szinte egyértelmű volt, hogy az esztergomi Sportalsóban fogjuk rögzíteni az anyagot, hiszen sok jó emlék köt minket ide; a közönség és a klub stábja is mindig szívesen látott minket, ezúttal is köszönjük nekik a vendéglátást!

Négy olyan dalt rögzítettünk, amire koncerteken a legnagyobb megmozdulás szokott lenni, köztük a jövőre megjelenő harmadik nagylemezünk címadó dalát is, a Time to Die-t. A Crossed és a Queen of the Dirt a második nagylemez kiemeltjei, a Tiszassippi pedig talán a leghíresebb “swamp-dal”. Várjuk már nagyon, hogy újra közönség előtt lépjünk színpadra, de addig is reméljük, hogy ezzel a rövid, de velős dalcsokorral jóvá tudjuk tenni egy kicsit az elmaradt koncertek okozta hiányérzetet.

A Red Swamp legújabb nagylemeze 2021 első felében várható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.