Dark Times Collaboration – Ismerd meg az Entombed A.D. gitárosának új projektjét

Dark Times Collaboration néven egy új projekttel jelentkezett az Entombed A.D. gitárosa, Guilherme Miranda. A projektben olyan nevek játszanak még, mint Brian „Mitts” Daniels gitáros (ex-Madball, Skarhead, Rag Men), Chris O’Toole basszusgitáros (Unearth, Turbid North), Jono Garrett dobos (Turbid North, Mos Generator) és Ori Frank énekes (Eternal Struggle). Vendégként szerepel még a brazil származású rapper Phantom DK.

Mindig is szerettem volna valami hasonlót csinálni. Ez az év elképesztően nehéz volt mentális szempontból, és úgy gondoltam: elérkezett a lehetőség, hogy végre megvalósítsam az ötletet, méghozzá mindenféle emberrel a világ összes tájáról. Szerettem volna egyesíteni különböző stílusokat és kultúrákat, hogy szemléltessem: a zene mindnyájunkat egyesít.

Első dalukként a Turning Point ismerhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.