Cro-Mags – Hallgasd meg új EP-jüket

2020 címmel jelent meg a New York-i hardcore punk veterán Cro-Mags új hat dalos EP-je. A kislemez játékideje 20 perc és 20 másodperc ennek kapcsán a frontember Harley Flanagan így beszélt:

Teljesen véletlenül rögzítettük 20 perc, 16 másodperc zenét; ezért még hozzáadtunk a dalokhoz néhány extra másodpercet, ami a való világ káoszát tükrözi. A lemezborító úgy néz ki, mint egy naptár. Soronként 7 négyzet szerepel rajta – mindegyik képkocka a 2020-as évből származik. A füzet belsejében 12 kép található, hátulja pedig egy olyan kép, amit még soha életemben nem láttam – egy teljesen üres New York City. Koronavírus, karantén, üres utcák, brutalitás, égő épületek, erőszak és pusztítás: a 2020-as évre minden bizonnyal emlékezni fogunk mindannyian.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.