Beerzebub – Kormány – új videó

Fémforgács

Kormány címmel egy vadonatúj dallal és klippel jelentkezett a ’90-es évek groove metal / HC rap fúziójának vonalán mozgó mosonmagyaróvári Beerzebub. A dalban Vörös András, az Ørdøg frontembere vendégeskedik.

Régóta nem adtunk hírt magunkról, de most eljött az idő, hogy megtörjük a csendet! Több dolog hátráltatta a zenekar lendületét az utóbbi hónapokban a covidon kívül is, de végre itt az új klipünk! Természetesen nem autóversenyzésről lesz szó benne, hanem újra kifejtjük a véleményünket a hazai politikai helyzetről, legfőképpen dicső pártunkra és kormányunkra vonatkozóan! Ezúton is köszönjük mindenkinek a segítséget, aki hozzájárult ahhoz, hogy a dal és a klip elkészülhessen, valamint pacsi a HCWW-nak, hogy újra terítik a cuccunkat!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.