Egy nehéz év összegzése; itt van az Art As Catharsis kiadó válogatása

Az ausztrál Art As Catharsis kiadó is elkészítette évértékelő összeállítását. Art As Catharsis 2020 Sampler válogatásukra 13 psychedelic rock, doom, inde-rock, perzsa jazz, post-rock és prog-rock zenekar: Turtle Skull, Bolt Gun, Arcing Wires, Eishan Ensamble, Hinterland, stb., egy-egy dala került fel.

Tudjuk, hogy mindenki számára nehéz év volt. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket ezekben a nehéz időkben, és köszönet azoknak a művészeknek, zenészeknek, akikkel együtt dolgozunk.” – áll közleményükben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.