Satorinaut – Új mantrák

Exclusive All Inclusive címmel jelent meg a hazánkban szinte egyedülálló műfajt képviselő, immáron négyfősre duzzadt budapesti pszichedelikus space, post-rockot játszó Satorinaut új anyaga. 53 perces, 4 tételes albumuk kicsit más, mint az eddigiek, de azért bártan hallgassátok. A csapat újabb szerzeményét az alábbi szöveggel ajánlja szeretettel:

Hölgyeim és Uraim! Üdvözöljük Önöket az igazság, az egység és a szeretet showjában! Telepítse nyugodtan a szoftvert a berendezésére. Nyugodtan dohányozzon, és nyisson ki egy palackot vagy egy kannát, vagy kettőt. És ne feledjék Buddha, Jézus, Ahuramazda tanításait és az ősi mintáit.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.