Night Cobra – Escape from Earth – új videó

Augusztusban jelent meg a Christian Larson (Necrofier, ex-Venomous Maximus) által vezetett texasi punk rocker heavy metalos Night Cobra négy dalos debütáló EP-je az In Praise of the Shadow. Az EP-ről Escape from Earth daluk kapott egy a John Carpenter rendezte 1980-as évek eleji kultusz filmek, a Menekülés New Yorkból és a Menekülés Los Angelesből által ihletett videót.

A Night Cobra régi heavy metal stílusa tökéletesen illeszkedik az Escape from New Yor k és az Escape from LA filmek disztópikus stílusú jövőjéhez . Az Escape from Earth John Carpenter filmjének harmadik részén alapul, amely soha nem készült. Úgy gondoltam, hogy kell egy videót készíteni, amelyet munkássága inspirált.” – mondja Christian Larson.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!