Bloody Hammers – Hands Of The Ripper – klippremier

2012. január 15-én Songs Of Unspeakable Terror címmel jelenik meg az okkult heavy/doom, hard rocker Bloody Hammers új albuma, amelynek dalait a horror punk ihlette. Anders Manga énekes/gitáros/basszer korábban erről így beszélt:

A Songs Of Unspeakable Terror írása menekülés volt a valós élet rémületeiből. A COVID alatti bezárkózás idején elkezdtem beleásni magam olyan régi csapatok, mint a Misfits, Ramones, Dead Boys, Wendy O. Williams / Plasmatics, The Voluptuous Horror of Karen Black, Twisted Sister és még más horror punk banda lemezeibe, ezek inspiráltak, ezért is lesz más az egész lemez hangulata. Egy igazi vintage horror cucc lesz.

Lemezük újabb előzeteseként Hands Of The Ripper videójukat nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.