Bajnok & Zefi 40 – 4 évtized P. Mobil, Mobilmánia, TRB és RockBand dalai szólnak frissfelvételen elképesztő sztárvendégekkel!

Hírek

40 ÉV- 4 közös ZENEKAR - 40 DAL - közel 40 ELŐADÓ

40 év, 4 közös zenekar, és rengeteg korszakalkotó dal, amiből most 20 Zeffer András „Zefi” és 20 Kékesi “Bajnok” László szerzeményt vettek fel újra a december 18-án megjelenő “Bajnok & Zefi 40” lemezre. A 4 évtized közös zenekarainak (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalai ráadásul a Mobilmánia zenészei mellett fantasztikus sztárvendégek előadásában hallhatók a jubileumi dupla CD-n, mely a mai naptól előrendelhető, a dalokba pedig már egyesével bele lehet hallgatni az alábbi előzetesekben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.