Chris Wicked – Aleine – dalpremier

Fémforgács

A norvég post-punk, dark rock, inde hatású Chris Wicked projekt 2021. február 15-én, Aleine címmel adja ki debütáló anyagát. Erről hallhatjátok most címadó dalát, mely az egykori Gorgoroth, jelenlegi Gaahls Wyrd vokalista Gaahl közreműködésével készült el.

Chris Wicked (Chris Wollertsen) a norvég rock együttes a Malice In Wonderland frontembereként lehet ismerős. Új projektjével most új vizekre evez, hisz egy sötét hangvételű, de ugyanakkor dallamos rock nótákból álló szólólemezt készít méghozzá anyanyelvén, németül előadva. Csapatának többi tagját olyan jól ismert zenészek alkotják, mint Rune Nordahl-Pedersen gitáros, Eskil Sæter basszusgitáros és Marius Mathisen dobos. Lemezén olyan vendéked is szerepelnek még, amit a neves black metalista Gaahl (ex-Gorgoroth, Gaahls Wyrd),  Hoest  (Taake, Gorgoroth), Niklas Kvarforth (Shining) és V’gandr (Helheim).

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.