The Cult Of Destiny – Egy Kiss feldolgozásra forgatta az ismert norvég zenészekből álló old school heavy metal zenekar a bemutatkozó albumát felvezető második klipet!

Hírek

Már a második klip is megérkezett a The Carburetors és Chrome Division tagok alkotta old school heavy metal zenekar, a The Cult Of Destin bemutatkozó lemeze előfutáraként. A november 27-én megjelenő albumról a norvég srácok elsőként a 'The Armageddon Is Here' című dalhoz forgattak kisfilmet, míg másodjára egy Kiss feldolgozáshoz, az ''I Was Made for Lovin You'-hoz készítettek képes anyagot.   Az anyagot a saját kiadójuk, a The Cult Of Destiny Records hozza ki.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.