Dark Buddha Rising – megjelent az új albumuk

Fémforgács

Mathreyata címmel a mai nap folyamán jelent meg a  finn pszchedelikus drone/doom metalos Dark Buddha Rising hetedik albuma, a Svart Records gondozásában.

A Mathreyata folytatja azokat a látomásokat, amelyeket az Inversum implikációja kapott, és csatlakozik ahhoz, amit mi a II lematerializált. Így lesz teljes a kör, ami egy teljes ciklust összefog.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.