Itt a bejelentés: Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját! – Nálunk lépnek fel jövőre a nemzetközi sztárok

 

2021-ben Magyarországot éri a megtiszteltetés, hogy otthont adjon a világ egyik legnagyobb popzenei ünnepének. A 28. MTV EMA díjátadó jövőre teljes egészében hazánkba költözik a legnagyobb nemzetközi sztárelőadókkal. Ezt a rendkívüli hírt nem sokkal az idei MTV EMA show megkezdése előtt, a felvezető műsorban jelentették be hivatalosan, november 8-án, vasárnap este.

Az idei MTV EMA-t a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, több helyszínről jelentkezve állították össze, amiben a európai zenei ünnep történetében először Magyarország is szerepet kapott. A ma este 9 órától a magyar MTV-n is sugárzott virtuális show-ban az egyik díjvárományos DJ szupersztár, David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadon mutatja be zenei produkcióját. Palvin Barbara kalauzolásával a műsor Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezik. Guettát követve jövőre már a nemzetközi zenei világ több nagy előadója is mind Magyarországon lép majd színpadra!

Az MTV EMA díjátadók a látványos showról, a szórakoztató és vagány fellépésekről, valamint a közönség kedvenceiről szólnak, hiszen a díjat hagyományosan a rajongók által beküldött szavazatok alapján adják át a legnagyobb csillagoknak.

Az MTV EMA-t világszerte 180 országban közvetítik.

A Itt a bejelentés: Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját! - Nálunk lépnek fel jövőre a nemzetközi sztárok bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.