Mizmor – Andrew Black kollaboráció

Fémforgács

Alig egy éve jelent meg a Cairn című Mizmor lemez, de már itt is a következő kiadvány, aminek a járvány sem tudott gátat szabni. A különc black/doom lemezeiről ismertté vált A.L.N. eddig élő fellépései során vette hasznát a multi instrumentalista Andrew Black képességeinek basszusgitárosként, azonban barátságuk most az otthon töltött idő alatt közös projektté is formálódott. Ennek eredménye egy két dalos, de rövidnek annyira nem nevezhető, nagyrészt meditatív és ambient jellegű friss anyag, ami hamarosan Dialetheia címmel lát majd napvilágot.

A Looking At/Looking Through és Nostalgic Dystopian című dalokból csak egy rövid ízelítőt kapunk, a kiadvány csodás borítóját azonban már megtekinthetjük. A fél órás “dalcsokor” az emberiség önértékelését próbálja meg közelebb hozni hozzánk: főszereplője egy ablakon, kereten át néz vissza történetünkre, történelmünkre. A duó felfogása szerint társadalmunk egy kísérlet, ahol a kísérletvégző egyben maga az alany is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.