Autumnblaze – Flamedoves – új lemezelőzetes videó

Hét év után új lemezzel tér vissza a melankolikus post-dark rockot játszó Autumnblaze. Új lemezük november 27-én, Welkin Shores Burning címmel fog megjelenni az Argonauta Records kiadásában.

Minden egyes Autumnblaze album életünk különböző fejezetét tükrözi. A Welkin Shores Burning album úgy szól, mintha egy álomszerű utazáson venne részt a hallgató, lelkünk viharos óceánjának vizén. Felelevenednek a rég elfeledett emlékek és beteljesületlen vágyak. Zeneileg pedig ezúttal is új területeket fedezünk fel; elhagyjuk a múlt kijárt ösvényeit. Ezen az albumon olya összefüggések találhatók, melyekre nem lelhettek a többi Autumnblaze lemezen. Igyekeztünk totálisan megélni zenei vízióink iránt vágyálmainkat. Egyben pedig azt gondoljuk, hogy ez a valahavolt legdallamosabb albumunk.” – írják közleményükben

Lemezük újabb előzeteseként Flamedoves videójukat nézhetitek meg.

Autumnblaze – Welkin Shores Burning 

(Argonauta Records)

1. Welkin
2. Planets
3. Explosions
4. One breath
5. The burning sea
6. Leaders
7. Autumn wings, behold
8. Flamedoves
9. Shore

Bonus:
10. All within
11. My swan

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.