Monastery – Újra aktív a zalaegerszegi brutal death banda

Fémforgács

12 év után visszatér a brutal death metalt játszó zalaegerszegi Monastery. A banda a ’90-es évek első felében két albumot adott ki (Far From Christ, Postmortem Aggressive End), a harmadik lemezük viszont csak 2004-ben Misanthrope címmel. Most újra aktiválták magukat.

Újra aktív a zalaegerszegi Monastery zenekar, 12 év kényszerpihenő után… A személyes okok miatt 2008 óta inaktív csapat jelenleg stúdiózásra készül, a felvételek december 14-én kezdődnek majd Sopronban, Smiciék stúdiójában. A 3 számos promóanyagot egy videoklip követi a terveik szerint, majd a 2021-es év elején koncertek is várhatóak. A Monastery frontján ismét Frytz áll, mellette két régi és két új tag tevékenykedik. További terv, hogy a Fuck This World című 2003-as EP újra kiadásra kerül a jövő év elején.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.