Leander Kills IV – megjelent a Leander Kills negyedik albuma

2020. 10. 30.-án, pénteken jelent meg a Leander Kills negyedik albuma, a Lenader Kills IV.

Az albumon összesen 10 dal található:
1. A karma mit akar ma?
2. Én vagyok a veszély
3. Ronthatatlan
4. Buona sera
5. Boldogságvirág
6. Élve eltemetsz
7. Feladtam egy levelet
8. Gyere bánat
9. Kicsiny falum
10.
Nyugtalan

Az album első számát, amelyben az elengedésről, a magunkkal szembenézésről van szó, illetve  arról, hogy az élet mellett kell dönteni. Itt meg is hallgathatjátok:

A héten, hogy fokozzák a hangulatot, minden nap közzétettek egy számot az albumról, pénteken pedig szerencsére az egész albumot elérhetővé tették minden nagyobb internetes platformon, illetve a megjelenés napján reggeltől megvásárolható a MOL benzinkutatok is. Erről további információt ide kattintva találtok, illetve Facebookon rengeteg dolgot osztottak meg ezzel kapcsolatban is, szóval nem árt oda is benézni: https://www.facebook.com/leanderkills

Található egy olyan szám is az albumon, amit nem ők írtak, ám remekül adják elő: ez a Kicsiny falum c. szám. Ez már természetesen régebben megjelentették, ám helyet kapott a korongon is. Hallgassátok meg:

Illetve van egy jó hírünk a bakelitlemezek szerelmeseinek: az albumot megrendelhetitek bakelit/vinyl lemezen is, piros, ezüst és fekete színekben, akárcsak a CD-ket is.

Minket a friss hírekért pedig kövessetek az alábbi platformokon:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!