The Cult Of Destiny – Megérkezett az első dal és klip az ismert norvég zenészek Old School Heavy Metal zenekarának debütáló albumáról!

Megérkezett az első klippel megtámogatott single dal, a The Carburetors és Chrome Division tagok alkotta Old School Heavy Metal zenekar, a The Cult Of Destin a zenekar nevét viselő bemutatkozó nagylemezéről. A november 27-én megjelenő albumról a norvégok elsőként a 'The Armageddon Is Here' című dalhoz forgattak kisfilmet.  Az anyagot a saját kiadójuk, a The Cult Of Destiny Records hozza ki.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!