Soilwork – December elején új EP-t adnak ki

December 4-én, A Whisp Of The Atlantic címmel jelenik meg a Soilwork új EP-je, amiről máris itt van The Nothingness And The Devil daluk hivatalos videója.

Az EP-re öt dal kerül fel. Három a korábban dalokként megjelentette Our Feverish Trinity trilógiájuk dalai, valamint két vadonatúj szerzeményük. A zenekar szerint az EP egyfajta utazás, mely során az egyén a vallást helyettesítő dolog keresésére indul.

“Mindannyian kívülállók vagyunk, genetikailag vadászó-gyűjtögetők, akik megpróbálnak beilleszkedni egy világba, melyet mi hoztunk létre, ugyanakkor nem igazán nekünk készült.”

Soilwork – A Whisp Of The Atlantic (EP)
(Nuclear Blast)

1. A Whisp Of The Atlantic
2. The Nothingness And The Devil
3. Feverish
4. Desperado
5. Death Diviner

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!