Mongrel’s Cross – A Tomboló király újra háborúra éhes

A klasszikus heavy metalt thrash/black elemekkel keverő Mongrel’s Cross november 27-én adja ki Arcana, Scrying and Revelation című albumát, amin tovább folytatják első két lemezükről ismert sagájukat.

A Tomboló király továbbra is háborúkra és gyötrelmekre éhezik. Titánok csapnak össze az égen, melyen üstökösök robbannak, és új hősökként születnek ujjá.

Lemezükről máris itt van két himnikus szerzeményük, a What the Cards May Tell és a Suffer the Witch To Live.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!