Idle Ruin – Egy ördögi történet

December 4-én jelenik meg az ausztrál blackened thrasher Idle Ruin négy dalos debütáló EP-je, amiről máris itt van The Devil’s Trade daluk hivatalos videója.

A The Devil’s Trade szülővárosom Brisbane egyik helyi folklor története nyomán íródott. The Devil’s Trade  nevezték Brisbane egy régi nyomdagyárát, melynek tetején két ördögszobor áll. A dolgozók között olyan pletykák jártak, hogy ha a gyárba lépve nem veszik le ujjaikról a jegygyűrűiket, akkor rossz dolgok történnek velük. Az egyik dolgozó ezt figyelmen kívül hagyta és szörnyű halált halt. Azt senki sem tudja pontosan, hogy ez a legenda befolyásolta e az eseményeket,  de ez azóta is egy érdekes régi városi legenda.” – mondja Liam Anthony, a banda énekese a dalról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!