Új zenekarral tér vissza Liv Kristine

A svéd Couldbound 2012 óta létezik, és eredetileg a görög származású, 25 éves Pauli Souka szólóprojektjeként indult. Ő felelt az összes hangszerért, dalokért. Különböző vendégzenészekkel is dolgozott együtt, és utoljára 2018-ban jelentkezett nagylemezzel.
2020. október 22-én jelentette be: bár annak idején lehetetlennek és távolinak tűnt, a Coldbound kiteljesedett egy teljes zenekarrá, és ezzel a megújult felállással tér vissza a projekt. Nem is akármilyen nevek csatlakoztak Pauli mellé: az énekesnői pozíciót Liv Kristine tölti be, a billentyűst pedig Meiju Enho, aki korábban az Ensiferumban játszott. A csapathoz csatlakozott még Markus Riihimäki, aki egy kantele nevű finn hangszeren játszik.
Pauli úgy nyilatkozik Livről, mint kamaszkorának hangjáról, aki arany szívű angyal.
Hamarosan hallhatóvá válik a közös munka, a közeljövőben érkezik a Coldbound új albuma.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.