Tales of Evening – Két nyelven érkezett meg a szimfonikus metalosok legfrissebb klipes dala: Csak én látom / Leap of Faith

Megérkezett a 2021-re várható új Tales Of Evening album első előfutára, a “Csak én látom”. A dalt a tavaly megjelent “A New Dawn Awaits” lemez nemzetközi sikerén fellelkesült zenekar “Leap Of Faith” címmel angol nyelven is elkészítette, és már mind a két verzió meghallgatható klipes formában a zenekar YouTube csatornáján. A dalról, videoklipről és a zenekar jövőbeli terveiről Ádám Attila billentyűs/zenekarvezető mesélt alább részletesen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.