W.E.T. – Retransmission címmel januárban érkezik az új album

A dallamos hard rock hívei a világ minden tájáról kitörő lelkesedéssel fogadták az ex-Talisman és ex-Malmsteen énekes Jeff Scott Soto új bandájának, a W.E.T.-nek 2009-es debütáló nagylemezét. Nem is csoda, hiszen a kiváló hangú énekes mellé olyan arcok sorakoztak fel, mint Robert Säll szintetizátoros a Work Of Art-ból és Erik Martensson az Eclipse-ből. A siker sztori folytatódott, ugyanis Rise Up címmel 2013. február 22-én jelent meg a W.E.T. második nagylemeze, amit 2018-ban követett az Earthrage korong. Ezeken a lemezeken az imént felsorolt zenészek mellett játszott még Magnus Henriksson gitáros, valamint Robban Bäck dobos is.

Az olasz Frontiers Music azonban most arról az örömteli hírről számolt, be hogy a dallamos rock szupergroup negyedik lemeze kevesebb mint három évvel követi a előző Earthrage korongot. A lemez Retransmission címmel 2021. január 22-én jelenik meg, annyi változással, hogy ezúttal Andreas Passmark játszotta fel a basszusgitár témákat, aki a banda élő koncertjein is erősíti a zenekart.

W.E.T. – Retranmission
(Január 22 – Frontiers)

01. Big Boys Don’t Cry
02. The Moment Of Truth
03. The Call Of The Wild
04. Got To Be About Love
05. Beautiful Game
06. How Far To Babylon
07. Coming Home
08. What Are You Waiting For
09. You Better Believe It
10. How Do I Know
11. One Final Kiss

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.