Voodoo Circle – Újra David Readman az énekes, januárban jön az új album

2018-ban jelentkezett utoljára nagylemezzel a Voodoo Circle, de az Alex Beyrodt gitáros és Mat Sinner basszer nevével fémjelzett hard rockerek már befejezték a Raised On Rock folytatásának munkálatait. A Jacob Hansen hangmérnök által kevert új anyag Locked & Loaded címmel január 15-én érkezik az AFM gondozásában, méghozzá az eredeti felállásban: Herbie LanghansésFrancesco Jovino távozott a Voodoo Circle soraiból és visszatértek az eredeti tagok, akikkel az első három albumot készítették: a csapatban ismét David Readman (lásd még Pink Cream 69) énekel, aki 2016-ban lépett ki a zenekarból, emellett visszatért Markus Kullmann dobos is.

A Voodoo Circle jelenlegi felállását tehát David Readman énekes, Alex Bexrodt gitáros, Mat Sinner basszusgitáros-vokalista és Markus Kullmann dobos alkotja.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.