Online koncerttel ünnepli 15 éves debütlemezét az August Burns Red

Idén 15 éves az August Burns Red debütlemeze, a Thrill Seeker, amit a metalcore-banda november 14-én egy internetes koncerttel fog megünnepelni. A srácok nem először csinálnak lemezvégigjátszó bulit, hiszen az utóbbi években a Messengers és a Constellations albumot is végigtolták Budapesten is, de ez lesz az első ilyen jellegű online streamjük. Azt ígérik, hogy minden eddigi turnéjuknál komolyabb látványvilággal készülnek, és az egész műsort legalább 6 kamerával fogják felvenni.

A Thrill Seeker album dalait egyébként elég ritkán lehet hallani élőben, bár két éve pont eljátszottak néhányat a lemezen is hallható felállással, vagyis Josh McManness énekessel és Jordan Tuscan basszerrel. Most viszont a jelenlegi lineuppal, tehát Jake Luhrsszel és Dustin Davidsonnal játsszák végig a lemezt, meg ráadásnak még pár dalt a Messengersről. A felvételt bakeliten is kiadják majd, amit már elő is lehet rendelni, van hozzá exkluzív merch is.

A zenekar nemrég 2021 végére halasztotta az idénre tervezett EU-turnéját, a két budapesti dátum: december 8-9., szerda és csütörtök.

//www.youtube.com/watch?v=VBwalULIL9U

Fotó: Révész Patrik

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!